Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Nu sunt produse in cos.

Cum Comand

Etapele plasarii unei comenzi

Pas 1. Pentru a putea cumpara produse de pe site-ul nostru trebuie sa te inregistrezi cu un cont de utilizator. Poti face acest lucru accesand link-ul "Log in" - "Creaza un cont" de pe pagina principala a magazinului nostru.


Pas 2. Alege produsul sau produsele preferate si adauga-le in cosul de cumparaturi, dand click pe butonul "Adauga in cos".


Pas 3. Poti continua cumparaturile sau poti trimite comanda catre departamentul vanzari, dand click pe butonul "Vezi cosul si comanda".


Pas 4. Dupa ce esti sigur ca ai adaugat produsele pe care le-ai dorit (te rugam sa verifici si masurile pe care le comanzi), apasa pe butonul "Finalizeaza comanda".


Pas 5. Introdu datele de livrare si finalizeaza comanda.


Pas 6. Un mail de confirmare a comenzii tale va fi trimis automat pe adresa de e-mail pe care ai introdus-o la inregistrare si pe care comunicam cu tine (daca iti schimbati adresa de e-mail, este foarte important sa o treci pe cea noua si in contul tau de pe FashionRepublic.ro).


Pas 7. In cazul in care produsele comandate sunt in stoc, vei fi sunat de un reprezentant comercial pentru a confirma comanda si adresa de livrare.